Biljetterna är äntligen släppta!

Nu är biljetterna äntligen släppta till Christmas Night 2024! Säkra din plats för en kväll fylld av julglädje med våra fantastiska artister Bruno Mitsogiannis, Nike Sellmar, Andreas Weise och Wiktoria. Christmas Night lovar att leverera det allra bästa från en traditionell jul med mäktiga toner, djupa känslor, värme och skratt. Biljetter hittar ni här – varmt välkomna!

Tack för i år!

Vilken fantastisk julturné det blev! Vi vill tacka så mycket för i år och hoppas att vi ses igen nästa vinter. Men till dess så önskar vi er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt år!

Vilken premiär det blev!

Christmas Night som fyller 10 år fyllde Bollnäs med julmagi vid premiären igår. Linnea Henriksson och Arvingarna skapade en oförglömlig stämning, fylld med kärlek och julkänsla. Publiken omfamnades av Linneas änglalika röst och Arvingarnas ikoniska framträdanden, vilket gjorde kvällen till en underbar resa genom julens magiska värld. Efter en lyckad start i Bollnäs fortsätter turnén nu att sprida julglädje över hela Sverige. Varje föreställning blir en chans att dela ögonblick av gemenskap och skapa vackra minnen under denna speciella tid

Premiär ikväll!

Ikväll är det äntligen dags för premiären av årets Christmas Night i Bollnäs! Som vi har längtat efter att få sprida julstämning runtom i Sverige. Har du inte redan säkrat dina biljetter så spana in hela turnéplanen här. Välkomna!

Linnea Henriksson uppträder i Idol!

Nu på fredag kan du återigen se Linnea Henriksson uppträda på Idol-scenen. Inte som tävlande utan som duettpartner till en av årets idoler – Cimberly Wanyonyi. Tillsammans ska dem framföra en av Linneas hitlåtar Halmstad. Slå dig tillbaks i soffan och njut. Idol sänds fredagar 20.00 på TV4 Play och TV4.

Extraföreställning i Kiruna!

Wow! Vilken respons! Biljetterna till Kiruna sålde slut på nolltid, och nu kan vi glatt meddela att vi släpper upp en extraföreställning! Imorgon kl. 10.00 släpps biljetterna till matinéföreställningen i Kiruna den 3 dec! Så om du vill vara säker på att få uppleva Christmas Night gör dig redo imorgon, det här är en kväll du inte vill missa! Vi ses i vinter!

Winter is coming!

Drömmer du också om granar, knäck, prydnadstomtar och all härlig musik? Då är du inte ensam. För vi kan knappt bärga oss till att stjärnorna i Christmas Night ska börja repa inför vinterns stora turné. Länge leve julen!

Årets hetaste julshow är här!

Idag släpper vi äntligen biljetterna till Christmas Night med inga mindre än kultbandet Arvingarna och stjärnan Linnea Henriksson. Hurra vilket gäng! Hoppas du längtar till kyla och mys lika mycket som vi. Det här blir fantastiskt kul. Boka dina biljetter redan idag för detta vill du inte missa!

God jul & gott nytt år!

Nu tackar vi för oss och sätter punkt för årets sprakande julturné. Det har varit ett nöje att få underhålla dig med vår kritikerrosade och hyllade konsert. Hoppas att vi ses nästa år. Nu blir det julledigt även för oss efter 24 fantastiska föreställningar runt om i landet. Tack igen!

Vilken premiär!

Tack kära, fantastiska Kiruna-publik! Vilken kväll vi har haft tillsammans och vilken lyckad premiär ni hjälpte oss att få till. Nu är turnén igång, med besked! En liten premiärskål ska vi hinna med sedan åker vi raka vägen mot Luleå och Kulturens Hus där vi ska skapa julstämning och mysa tillsammans med morgondagens publik. Välkomna!   Foto: Johan Ylitalo