Nya namn till Christmas Night

Molly Sandén leder Musikhjälpen. Hon blir frontfigur i Musikhjälpen 2017, med årets tema ”Barn är inte till salu”.
– Ett mycket svårt och tungt ämne, säger Molly Sandén.
Hennes paus från julturnén Christmas Night – fem kvällar – räddas av vännerna Peter Jöback och Sofia Källgren enligt följande uppdelning:

Gävle 12/12 – Peter Jöback
Uppsala 13/12 – Peter Jöback
Linköping 14/12 – Peter Jöback
Norrköping 15/12 – Sofia Källgren
Västerås 16/12 – Peter Jöback

Den 11-17 december är Musikhjälpen tillbaka och i år sänds välgörenhets-projektet från Umeå. En av programledarna i årets uppsättning är ingen mindre än Christmas Nights Molly Sandén. Hon tar alltså ledigt fem dagar från julturnén, avstår sitt gage från konserterna och ska istället arbeta utan ersättning för Radiohjälpens insamling.

– Att tacka nej till en handfull konserter, till en turné som redan är spikad, är emot mina principer. Men jag ser detta som ett undantag, ett beslut vi fattar med hjärtat, säger Molly.

På grund av Mollys åtagande har vi nu varit tvungna att hitta ersättare till de fem konserter som Molly missar, men det blev inte vilka ersättare som helst. Inga mindre än Sveriges mest älskade musikalstjärna Peter Jöback & sångfågeln Sofia Källgren kommer dyka upp för att hjälpa David Lindgren och Thomas Di Leva att sprida julkärlek. I Gävle (12/12), Uppsala (13/12), Linköping (14/12) och Västerås (16/12) är det alltså Peter Jöback som dyker upp och i Norrköping (15/12) ser vi Sofia Källgren på scen.

– Vi stöttar Molly i hennes beslut och önskar henne lycka till i glasburen. Under tiden ser vi fram emot att få ha med oss Jöback som är lite av en julexpert och härliga Sofia Källgren. Det kommer bli fantastiskt, säger producenten Patrik Krall.

Besökare som vill lösa tillbaka sina biljetter efter Molly Sandéns beslut kontaktar [email protected]

Välkommen till Christmas Night 2017!

Christmas Night presenteras av Krall Entertainment och Sangré Event.